Olin eilen käymässä Jyväskylässä käsityömessuilla. Moneen vuoteen en ole messuille päässyt ja odotukset olivat suuret. Harmikseni koko juttu oli mennyt kokolailla yritysten esittelyksi tuotemerkkeineen, eikä montakaan "Pelle Pelotonta" ollut joukossa. Näihin saman tyylisiin käsityöalan yrityksiin kun tuuppaa hieman kyllästymään samanlaisine koruineen ja huovutuksineen... Otsan rypistys Hienojahan toki ovat, mutta matkaan lähdin ajatuksena saada uusia ideoita, eikä niitä juurikaan löytynyt.

Ehkäpä olen vain liian vaativainen, mutta näytteillepanijoille voisi olla jokin porkkana, vaikkapa ilmainen pöytäpaikka sille jolla olisi paras uusi idea!Hymy Kävijät voisivat sen äänestää... eikä tätä ideaa tarvitsisi olla myyntiin asti, jos tekijä näin haluaisi. Toisi varmasti uutta potkua messuille. Toki kaikki eivät etsi ideoita vaan tulevat ostoksille, mutta samanmoista napinaa tuntui heidänkin suustaan kuuluvan... ihmiset kyllästyy hienoihinkin juttuihin, jos ne pysyvät samoina vuodesta toiseen.

Mukava reissu kuitenkin oli ja huumoria mahtui päivään paljon. Nauru

Myös antiikkimessut oli yhdistetty käsityömessuihin ja toi mukavan lisän ja monta tuntia saatiin alueelle kulumaan niin, että jalat ovat vieläkin kipeänä kävelystä... Hymy